Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Wineframes I/S
Mirabellehegnet 35
8700 Horsens
CVR nr.: 41926937
Telefon: 4292 8697
Email: hej@wineframes.dk 

PRISER

Hos Wineframes tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

BETALING

Wineframes modtager betaling med Dankort, Visa kort, MasterCard, Mobilepay og Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

LEVERING

Wineframes sender ordren hurtigst muligt. Alle rammer er håndlavede og bliver lavet efter bestilling. Derfor kan der i perioder være længere leveringstid end andre.
Varer vil blive leveret til nærmeste Post Nord pakkeboks.
Vi kan også levere udenfor Danmark. Fragtprisen vil i givent tilfælde blive oplyst individuelt.
Varer kan også, efter forudgående aftale, afhentes på vores adresse i Horsens.

FORTRYDELSESRET

I forbrugerkøb, hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet, har du 14 dages fortrydelsesret.

Du har altså 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. (Skal du bruge den på en bestemt dato - fx til jul så skriver du det bare i kommentarfeltet. Så gælder fortrydelsesretten fra den dag) Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen returneres i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, som forringer salgsværdien væsentligt. Hvis du fortryder dit køb, kan du enten nægte modtagelse af pakken eller sende varen retur til:

Wineframes

Mirabellehegnet 35

8700 Horsens

Nægter du modtagelse af pakken, eller lader være med at afhente den på pakkeshoppen, vil du blive opkrævet forsendelsesudgiften for at Post Nord returnerer pakken til os.

Vi anbefaler, at varen returneres via Post Nord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Nords system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Wineframes. Du har herudover mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du skal sende din ordre retur til os uden ugrundet forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til hej@wineframes.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Nord.

REKLAMATIONSRET

Opdager du fejl eller mangler i din levering fra Wineframes, skal dette påberåbes i rimelig tid efter du har opdaget fejlen. Du er forpligtiget til at angive, og på forlangende, vise på et billede, hvordan fejlen eller manglen viser sig.

ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Wineframes inden for rimelig tid efter varens modtagelse.
Varen returneres i det tilfælde til nedenstående adresse på kundens regning:

Wineframes
Mirabellehegnet 35
8700 Horses

Du bedes beskrive varens fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen. Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

FORSVARLIG RETURNERING AF VARER

Alle produkter, der returneres til Wineframes, skal være forsvarligt indpakket. Vi anbefaler, at varen returneres via Post Nord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Nords system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Wineframes. Yderligere har du mulighed for at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.

TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har betalt til os retur.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os og handle på wineframes.dk, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i om persondatapolitik.