Altid gratis levering til pakkeshop ved køb af en Wineframe!

Den PERFEKTE fars dags gave

Den PERFEKTE fars dags gave

Mangler du gaven til manden der har alt?
Er han typen, der altid bare selv køber det han mangler?

Og hvis han endelig ønsker sig noget er det enten strømper eller underbukser?

Giv ham en Wineframe !

Så giver du ham noget, som I sammen kan få en masse gode minder med i de næste mange år. En gave så flot, at den kan få lov at hænge fremme i huset for din mor. Et unikt kunstværk som udvikler sig med tiden og kun bliver bedre og bedre som årene går.

Vi har et stort udvalg af dansk producerede Wineframes i forskellige materialer. Vi laver dem i massivt egetræ, røget egetræ og valnøddetræ. Skal det være mere råt, så fås de også i metal, som er pulverlakret i mat sort. 

Vores Wineframes kan indeholde mellem 300 og 500 vinpropper eller champagnepropper alt efter hvilken størrelse du vælger, så der er plads til at propfylde den med en masse skønne minder fra gode stunder. 

Da vi startede Wineframes tilbage i 2019, kunne vi til at starte med ikke forstå, at vores salg steg i slutningen af maj og starten af juni. Der gik noget tid før, at det gik op for os, at det måtte være farsdagsgaver, som der blev købt og gav os det ekstra salg. Siden da har farsdag været som en anden højtid for os. Vi elsker, at vores Wineframes er med til at fejre en masse fantastiske fædre.  

Er du i tvivl om, hvad man giver i fars dags gave?
Så giv ham en Wineframe. Vi er sikre på, at det vil gøre din far glad. For hvor mange ting vil han ellers få lov til at have hængende fremme for din mor?

Næste artikel