FAQ

Vi har her samlet de spørgsmål, som vi får flest af - både for at hjælpe jer, men også for at vi kan bruge endnu mere tid på at udvikle spændende produkter og producere en masse Wineframes til jer.

 

Jeg har været lidt for sent ude og skal bruge en Wineframe lynhurtigt - Men det ser ud til, at jeg ikke kan nå det indenfor jeres leveringstid, hvad gør jeg???
Send os en mail, vi har for det meste altid en ekstra på lager. No problemos! 

 

Hvordan pudser jeg glasset på min Wineframe ?
Med en ren og blød microfiberklud.

 

Hvorfor bruger I plexiglas til jern rammerne?
Der er flere årsager, primært fordi det er nemmere at tilpasse og kan bedre holde til at blive kastet rundt hos Post Nords pakkecenter.
Man kan ikke se forskel på plexiglasset og det hærdede glas. 

 

Kan den i jern risikere at ruste?
Det er rå jern vi arbejder med - og det kan ske, at ruste en smule med tiden - smør den med lidt olie, så er den tip top igen.
Vores egen har vi ikke haft problemer med, men vi er nødt til at nævne det, da der kan være en risiko når det er ubehandlet jern.

 

Plexiglasset på min Wineframe slipper en smule i hjørnerne, hvordan kan det være?
Der kan være 1-2 mm hvor plexiglasset ikke får fat på tapen. Det skyldes et mellemrum på listerne bagpå. Dette kan ikke undgåes, da jern kan udvide sig alt afhængig af temperatur.

 

Min Wineframe i jern gaber lidt ud fra væggen, hvordan kan det være?
Den lille og mini frame har ikke beslag i bunden - derfor vil den med tiden flytte sig ud fra væggen i takt med den bliver fyldt op med propper. Men bare rolig, propperne falder ikke ud - vi har testet (: 
Det kan afhjælpes ved at skrue skruerne fra beslaget lidt ud fra væggen. 

 

 

Er der stadig noget du ikke har fået svar på - så kontakt os endelig !