Altid gratis levering til pakkeshop ved køb af en Wineframe!

Stearin perler | Den nemmeste måde at lave dit eget stearinlys på

Stearin perler | Den nemmeste måde at lave dit eget stearinlys på
Stearin perler er små stearin kugler, som du kan bruge til at lave dine egne smukke lys med. Derved kan du nemt lave dine egne dekorative stearinlys uden skal skulle bøvle med at smelte stearin inden.
Du skal blot bruge en flot beholder til at hælde de små stearin kugler i. Beholderen skal dog minimum være 5 cm i diameter. Ellers er det kun fantasien som sætter grænser for, hvad du bruger som beholder til perle stearin, det kan være vase, glas, skåle, cylindere eller en af vores vinflasker og champagneflasker, som vi har skåret toppen af.
Stearin perler fås i forskellige farver, det betyder at du kan lave lag i dit glas med forskellige farver af stearin perler og på den måde skabe et mere unikt stearinlys.  
 
Genbrugslys
Det er utrolig nemt at genbruge dine lys, når du bruger stearin perler. Du skal blot tage vægen op og så kan du hælde mere perle stearin i og sætte en ny væge i. Så står det igen og pynter som et helt nyt lys. Der følger 4 væger på 10 cm med en pose stearin perler.
Er der smeltet rester af stearin perlerne i din beholder, skal du blot hælde noget varmt vand i beholderen og vente lidt til det flyder op i toppen og nemt kan fjernes. Så er beholderen ren og klar til at kan blive fyldt med nye stearin perler.
 
Sikkerhed
Stearin perler er mere sikre at bruge som lys end almindelige stearin lys, for vælter din beholder med stearin perler. Vil alle de små stearin kugler triller hen over vægen med flammen i og kvæle ilden og lyset vil gå ud. Derved er risikoen for, at det kan sætte ild til andet mindre.
Beholderen skal mindst være 5 cm i diameter, for lyset får nok ilt til at kunne brænde og glasset ikke bliver for varmt og kan risikere at sprænge.   
Forrige artikel