Altid gratis levering til pakkeshop ved køb af en Wineframe!
Vi har lidt længere leveringstid, da vi holder sommerferie

Den perfekte bryllupsgave

Den perfekte bryllupsgave

Hvad giver man i bryllupsgave?

Vi har den bedste bryllupsgave til under 2.000 kr. 

Med en af vores flotte Wineframes får brudeparret en gave, som de kan prop fylde med gode minder mange år frem. De kan starte med at samle en masse gode minder allerede på bryllupsdagen. Dermed bliver det en helt unik og personlig bryllupsgave, som du kan give brudeparret. 

Udover at samle vinpropper og champagnepropper fra selv bryllupsfesten kan du tilkøbe nogle korkpropper uden tryk på. Dem kan du så få alle gæsterne til at skrive en lille sød/sjov/kærlig hilsen på til brudeparret. På den måde får de en gæstebog fra brylluppet, som kan hænge i deres hjem og på en hyggelig måde hver dag blive mindet den største dag i deres liv sammen.  

Bryllupsgave | Wineframes | Bryllupsgæstebog

Vi har et stort udvalg af dansk producerede Wineframes i flere forskellige materialer. Vi producerer dem i massivt egetræ, røget egetræ og valnøddetræ. Skal det være mere råt, så fås de også i metal, som er pulverlakeret i mat sort. Så du kan nemt finde en Wineframe, der passer ind i brudeparrets hjem og som de begge to vil blive glade for at have hængende fremme i mange år.   

Vores Wineframes kan rumme mellem 300 og 500 vinpropper eller champagnepropper alt efter hvilken størrelse du vælger. Så der er plads til at propfylde den med en masse skønne minder fra gode stunder for brudeparret i mange år frem.  

Forrige artikel Næste artikel